tag:blogger.com,1999:blog-5609809451262330583.post3467189935831828286..comments2024-03-28T08:51:19.730+01:00Comments on Alexandras Prat om Mat: MellisAlexandra Peterssonhttp://www.blogger.com/profile/02232654147947275385noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5609809451262330583.post-32143970526712173452010-08-11T16:05:37.084+02:002010-08-11T16:05:37.084+02:00Det låter bra! Man får anpassa matklockan lite eft...Det låter bra! Man får anpassa matklockan lite efter både säsong och ort!<br />Varma hälsningar,<br />AlexandraAlexandra Peterssonhttps://www.blogger.com/profile/02232654147947275385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5609809451262330583.post-69687334147793230602010-08-11T00:19:09.492+02:002010-08-11T00:19:09.492+02:00Min dag i högsäsong är så här: kl.8 frukost med yo...Min dag i högsäsong är så här: kl.8 frukost med yoghurt, kaffe, bröd m marmellad.<br />Kl. 11 frukt; säsongens.<br />Kl. 14 lätt lunch;sallad m ost eller kött, fisk.<br />Kl. 17 frukt. <br />Sedan kl. 23 ca, sent jag vet, ofta en tallrik pasta.dorahttps://www.blogger.com/profile/01371012211221026890noreply@blogger.com