Middagen bestod av: Beirut Cafés Falafel, Beirut Cafés Mhamara (god och kryddstark paprikarelish med krossade valnötter och granatäppelsirap), Bulgur, Fetaost, Valnötter.
![](http://2.bp.blogspot.com/-1Tw5G-gF7jo/TlvrGV2_FkI/AAAAAAAACHg/HuS_bd9FaFg/s320/IMG_0945.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-B84e52B5vfQ/TlvrQojMMqI/AAAAAAAACHo/6lw1D_YHbfg/s200/IMG_0942.jpg)
Värmde falafeln på en bit folie i ugnen, ca 5 minuter (200 grader). Kokade bulgur (Frebaco, 8 minuter) med lite grönsaksbuljong i vattnet. När bulgurn färdig och låtit svalna lite, blandade i tärnad fetaost och valnötter, sedan smaksatte med det jag hade hemma (svartpeppar och pressad citron). Och så lite gurka. Klart!
Mycket gott.
Alexandra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar