tisdag 8 november 2011

Renée Voltaire & Frukostförslag

Älskar allt hos Renée Voltaires produkter; marknadsföringen, innehållet, smakerna, nyttigheterna. Gillar allt förutom priset då kanske.... Men å andra sidan så brukar kvalité kosta.

I lördags gick jag loss på Voltaires hylla och köpte svarta sesamkex, agavesirap, raw food linfrökex, lovely lakrits, eldigt örtsalt och hampafrön. Raw food linfrökex med en bit parmesanost och svartvinbärssylt är SÅ gott som snacks eller förrätt.

På lunchen idag var jag på besök hos Bliwa Livförsäkring tillsammans med MyYoga och pratade bla om frukosten. De flesta av oss äter samma frukost varje dag och trots att det absolut inte är ett måste att variera sig så är det både godare och ger dig ett bredare näringsintag.

Höst och vinter brukar innebära gröt för de flesta. Spar lite gröt till nästa dag och gör en gröt-smoothie! Kanske även "spetsa till" din frukost med lite extra-nyttigheter så här års när immunförsvaret är lite extra utsatt. Se nedan förslag!

Gröt-smoothie
2 msk kall gröt
2 dl Verum fil
1 dl mjölk
1/2 banan
1 dl frysta bär & hallon
1 msk Renée Voltaires rawskalade hampafrön
1 msk nyponskalmjöl
Mixa med stavmixer och ät till frukost med 1 kokt ägg

Verumfilen är bra! Förutom att det håller mage & immunförsvar igång så skrev Daily Mail häromdagen att probiotisk fil/yoghurt främjar nedbrytningen av vissa kolhydrater. Inget åt slumpen med andra ord! :)

Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar