fredag 18 september 2009

Viktgruppen

Igår var det återträff med Viktgruppen! Trots att det var färre som dök upp än vi förväntat oss blev det ett kärt återseende med de som kom! Underbara Mi gav oss blommor och både Karin och jag fick hålla tillbaka tårarna....

Karin skriver en sammanfattning av viktprojektet på vår gemensamma blogg Sweet Health!

Om 3 veckor startar en ny viktgrupp på Balance. Den här gången är vi mer tydliga med att rikta oss till personer som är överviktiga; för att vara med i gruppen ska man ha minst 10 kilos övervikt.

Tyvärr har vår duktiga PT chef Joachim Keuch slutat hos oss och kommer inte att vara med - han är mycket saknad på Balance! Istället kommer Magnus Brännström, Balance platschef att ta över rollen. Magnus är en eldsjäl verkligen och det kommer att bli riktigt bra tror jag. Dessutom ska vi ta in Karin Magnusson vid något tillfälle för att prata om Kognitiv Beteende Terapi. Sedan blir det mycket kost- och träningssnack så klart! Projektet kan följas på bloggen!

Alexandra x

5 kommentarer:

 1. Hej Alexandra,jag tränar på Balance i Solna och undrar hur man kan anmäla sig till viktgruppen som startas om 3 veckor. Tack på förhand/M

  SvaraRadera
 2. Hej M,
  Du kan anmäla dig till Balance reception i City (tele 4074400). Vi tar emot max 20 personer och på listan är det fn fullt men bekräftad anmälan sker på informationsmötet 30 september kl 18:00 (Balance City) så du är välkommen att skriva upp dig på listan och sedan kommer på informationsmötet så kanske du får plats ändå om någon ångrar sig eller inte dyker upp.
  Alexandra

  SvaraRadera
 3. Hej igen, jag ska ta och ringa dit imorgon, men jag undrar om det bara är i city och om det finns i Solna? En annan fråga är hur mkt det kostar eller om det ingår i träningskortet?

  SvaraRadera
 4. Hej igen,
  Viktgruppen går enbart i City för närvarande, och det är kostnadsfritt för Balance medlemmar. Det går även bra att maila mig på alexandra@balancetraining.se om du har fler frågor.
  Mvh,
  Alexandra

  SvaraRadera