fredag 5 mars 2010

Carl-Henric & Christoffer - första mötet!

Låt mig få introducera er till två killar som ni kommer att få lära känna lite under några veckor; Carl-Henric och Christoffer!De är universitetskompisar med Karin Hedman (min fd bloggsyster) och är i behov av lite hjälp... I gengäld kommer de att dokumentera upplevelsen för er.

Killen till vänster är Carl Henric - killen som äter hyffsat bra till vardags men oregelbundna mattider och onyttigt på helgen. Killen till höger (alias snövit) är Christoffer - killen som festar lite för mycket och skippar frukosten.

Träffade dessa herrar första gången igår. Riktigt sköna killar som trots lite skraja inför projektet verkligen lyssnade och tar detta seriöst. Målsättning: komma i form, må bra och minska fettprocenten.

Under dagen kommer jag att sätta ihop deras kostplan. De vet inte om det än, men de har en vit månad framför sig; något jag bestämde mig för i morse. Igår var jag snäll och sa till snövit att han fick 1 dispensdag i veckan men efter vidare betänksamhet så känner jag för att vara snällare.

Ett blad ur deras kostdagbok:
Carl-Henric, 22 år
- Frukost: 2 knäckebröd med vatten
- Fika: kaffe & banan
- Lunch: spagetti & köttfärssås
- Fika: 3 mackor och kaffe
- Middag: potatisgratäng med kassler

Christoffer, 22 år
- Ingen frukost pga tidsbrist
- Kaffe med mjölk
- Lunch: pastasallad med tonfisk
- Fika: banan
- Middag: Fish&chips med cola
- Öl & shots

Deras kostplan: 1) Rejäl frukost 2) Optimala mellanmål 3) Näringsrika måltider och 4) alkoholfritt under 1 månad. De ska få se att studentmat kan vara både billig, nyttig & god!

Fortsättning följer....

Alexandra

3 kommentarer:

  1. Ska bli kul att följa dem!!!!!! Vilka sötnosar!:)

    /Elin

    SvaraRadera
  2. Cool. Kan du inte lägga upp deras kostschema...?:-)
    Mikaela

    SvaraRadera