onsdag 10 mars 2010

Carl-Henric

Rapport från Carl-Henric:
"Allt känns bra tycker jag, dock är det svårt att äta tillräckligt ofta. Det blir massa saker som ska göras sen har det plötsligt gått fyra timmar sen man åt sist. Men det håller jag på att försöka bättra mig på. Förutom det så känns allt bra!"

Bara att kämpa på CH! Visst är det en utmaning att komma in i skalmanstänket om man inte är van men när man väl kommer in det så är det svårt att tänka sig något annat. Tips: Sätt återkommande larm på mobilen som påminner om mellanmålen.

Tummen upp för skivad banan med yoghurt och kanel; bra!
Igår stod det tunnbrödsrulle på menyn. Recept enligt nedan.

Tunnbrödsrulle med tonfisk
Ingredienser: (1 portion): ½ burk tonfisk, 1 msk hackad rödlök, 1 msk creme fraiche, 1 msk kapris, salt & svartpeppar. Sallad: 1 tomat, 1 bit gurka och 1 liten konservburk majs. Dressing: 1 msk olivolja, 1 tsk Dijonsenap, 1 msk vatten, salt & peppar.
Gör så här! Blanda tonfisk, rödlök, creme fraiche, kapris, salt & svartpeppar. Bred på ett tunnbröd och rulla ihop. Ät tillsammans med sallad + dressing.

Christoffer har inte hört av sig på ett tag. Enligt hörsägen är han lite kluven inför en viss efter-tenta-fest på fredag... Blir det ramlösa tro eller ej? Hur går tankarna C?

Alexandra

3 kommentarer:

 1. jag har skickat lite bilder på mellanmål nu. jo på fredag är det ju tentafest. den var ju planerad hos mig innan vi sågs hos dig Alex och det var den jag tänkte på i mitt varningsmail om den vita månden.

  well well. den som lever får se. vodka ramlösa?

  SvaraRadera
 2. Tack, ska lägga ut bilderna nu!
  Gällande festen; vad bra att ni ska vara hos dig! Värden måste ju hålla sig nykter för att hålla ordning på allt och alla. Då var det problemet löst!
  Alexandra

  SvaraRadera