tisdag 31 januari 2012

AVEQIA - Aktiv Matlagning

Igår var jag medbjuden av Lars-Göran Kjellin, Quality Care, på ett matlagningsevent hos AVEQIA.

AVEQIA erbjuder "relationsbyggande och gastronomiska möten av högsta kvalitet" och är en lyxkrog samtidigt som det är ett socialt event. De kallar det "aktiv matlagning" vilket handlar om ett event där människor möts kring matlagning och samtidigt bygger relationer. Aktiv Matlagning är inte detsamma som matlagningskurs utan snarare ett sätt att umgås naturligt i en avslappnad miljö med maten som gemensam nämnare.


Tonfisk, kalvfilé, pilgrimsmussla & risotto, bjärekyckling med kronärtskockspuré och "äppelkaka på Aveqias vis". Maten var otroligt god, stjärnkockarna inspirerande och framförallt var det en mycket trevlig upplevelse som jag absolut vill göra igen- gärna på Aveqia!

Alexandra

1 kommentar:

  1. Det såg kul ut! Ska framföras till ledningsgruppen. Du borde hålla någonting där Alexandra!

    Hälsningar från Pia

    SvaraRadera