söndag 24 juni 2012

Sillröra för sillskeptikern

Midsommar var underbar! Firade tillsammans med Lisa och hennes familj. Hennes son Luca och jag delar dock en påtaglig skeptisism mot sill. Jodå, jag vet att det är nyttigt men smaken.... Men så tipsade Staffan på Quality Care om en god sill-röra. Jag testade och... både Luca och jag blev positivt överraskade, den var riktigt god! Här kommer receptet:

Staffans sillröra
1 burk senapssill (tex Torekovs)
1 burk creme fraiche
1/2 finhackad rödlök
3 hårdkokta ägg
1 syrligt hackat äpple
Dill
Salt & svartpeppar

Hacka senapssillen och lägg i en skål (använd inte för mycket att senapssåsen som är i utan bara det som finns på sillen så att säga). Tillsätt alla ingredienser och rör om. Servera på kavring, knäckebröd eller som tillbehör till resten av midsommarmaten.

Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar