söndag 8 november 2009

Antikt och härligt på Överjärva gård

Vilken fantastisk dag igår! Den började på Kungsholmen där Karin bjöd på frukost hemma hos sig. Reneé Voltaires raw food kex med parmesanost och hemmagjord utsökt marmelad gjord på tomat och grapefrukt. Till det drack vi kaffe, åt clementiner och - Ja ni ser rätt..... choklad! Rena GI-chocken; det var underbart!

Sedan åkte vi till Överjärva gård och gick lös på antikviteterna där och deras eko-mat. Jag köpte ett par fina antika ljusstakar från England samt en byrå från 1800-talet från Dalarna.


Tyvärr tog de inte kort på cafét så vi fick skramla ihop våra sista slantar till lunchen. Vi fick ihop till 220 kr och notan gick på 300 kr..... När vi stod och dividerade om vad vi skulle plocka bort från brickan fick vi dagens andra chock; de bjöd på resten! Nästa gång tar vi med tillräckligt med kontanter och bra med dricks! Super gullig personal verkligen och räkmackan var super god med handskalade räkor och fräscha grönsaker. Rekommenderas!
Kolla in dessa söta kravodlade klementiner som de sålde vid kassan. Tyvärr räckte inte pengarna...Imorgon måndag igen, men det känns ganska bra. Ska föreläsa för Mekonomen om "Den optimala kosten" och sedan ut till Solna på eftermiddagen. På tisdag är det Uppsala igen, ska bli riktigt kul. Vi ska prata om mag-tarm och hjärt-kärlsystemet den här veckan.

Fortsatt trevlig helg!

Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar