onsdag 21 april 2010

Hälsosatsning på G

Imorgon ska jag tillbaka till advokatbyrån där jag är involverad i deras hälsosatsning. Hälsosatsningen innebär ett steg bort från kakor, godis och läsk och i istället erbjuda personal och besökare naturenliga och hälsosamma alternativ. Den här typen av företagssatsningar imponerar mäktigt på mig faktiskt. Klart att det alltid är kul att få uppdrag men sett från ett större perspektiv så sätter de verkligen en trendstämpel på företaget tycker jag. Kul!


I måndags var jag där och hjälpte till att packa upp alla trevliga råvaror som levererades från ica. Och JA - slängde ut mariekexen och prydde hyllorna med nötter, frön, keso, finn crisps, knäckis. Vet inte om det var lite over-kill men placerade även ut små "hälsodeklarationer" lite varstans, som tex "Frukt innehåller antioxidanter som skyddar kroppen mot skada och främjar hälsan” och ”Nötter & frön innehåller goda fetter som är bra för hjärtat, hjärnan och huden”.

Imorgon ska jag dit på morgonen och föreläsa om min hälsofilosofi samt besvara frågor. Hoppas de är snälla mot mig... annars får jag väl vifta till med mina hälsodeklarationer.

Alexandra

2 kommentarer:

 1. Skulle inte du kunna lägga ut din föreläsning/material i bloggen? Skulle så gärna vilja se (via text eller video) vad du föreläser om!

  Angående edamame bönorna som du sa var sojabönor, menas det då att det är dessa som innehåller en hög andel fett? (Trodde inte sojabönor var gröna och inte att det var grönsaker?)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad kul att du efterfrågar mina föredrag! Det finns inga inspelningar av mina föredrag och det blir tyvärr lite svårt att lägga ut föredragen här på bloggen eftersom en stor del av mina föredrag brukar styras av frågor. Men det jag skriver om på min blogg brukar jag ofta ta upp på mina föredrag.

  Sojabönan är en baljväxt. Ja de innehåller fett men inga mängder.

  Vänliga,
  Alexandra

  SvaraRadera