Kräftsallad
Koka pastan och låt svalna. Skölj och grovhacka ruccola. Blanda ruccola, cocktailtomater, tärnad melon och hackad gurka. Krama ur vattnet från kräftstjärtarna och tillsätt dem till salladen tillsammans med tärnad mozzarella. Dressing: ca 2 msk matlagningsyoghurt, 1 tsk färskpressad citron, 1 tsk tandoorikrydda, salt och peppar. Klart!
Fläskfilé och ris
Koka riset i ca 1/2 msk Bio Foods lantbuljong. Tillsätt krossade tomater och finhackad rödlök (stek gärna rödlöken först) till riset. Stek fläskfilén i smör eller kokosfett, krydda med salt och svartpeppar. Servera med salladen och en klick hummus.
Imorgon träffas Viktminskningsgruppen, träff 7. Jag tänker ha med en liten överraskning till dem...... bloggar om det imorgon!
Alex
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar