tisdag 8 juni 2010

Viktgruppen - slutresultat

Förra veckan var det sista träffen med Viktgruppen! Det är några som har droppat av sedan start vilket vi tycker är lite synd. Resultaten är dock väldigt bra för de som har fortsatt hela vägen.

Totalt har Viktgruppen gått ner 52 kg totalt vilket motsvarar 3 kilos viktminskning per person sedan start för 10 veckor sedan. För de personer som inte fortsatt komma räknar vi med samma vikt som deras senaste mätning, så antalet viktminskningskilo är alltså mycket högre per person än -3 kilo. Den som har gått ner mest väger idag 8 kilo mindre..

Dessutom; de flesta av dem har upplevt att de mår mycket bättre; jämnare humör, mer energi, bättre sömn och minskat sötsug. Kul!

Dock är det viktigt att poängtera att det viktigaste med en sådan här kurs är att fullfölja den och de målsättningar man sätter upp. Varje föreläsning har varit en del av en kedja som i sin helhet gett en bra grund att stå på för att lyckas. Som John sa "engagemang krävs för att inte detta ska bli ytterligare något man hoppar på och sedan av, åtföljd av jojo-effekten".

Till hösten kör vi en ny Viktgrupp!

Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar