Förutom den goda maten är det trevlig stämning och en cool urban-inspirerad inredning med en sydeuropeisk känsla. Ett stort långbord placerad mitt i lokalen och kökshanduk till entréflagga.... - I love it.
Dumplings med ris, sallad och jordnöt- & sesamsås.
Man kan även blanda sin egen sås. På bordet står det 3 små söta flaskor - sojasås, risvinäger och sesam- & chilolja.
Bart Peeter - en av ägarna och skapare av de fantastiska belgiska våfflorna. Han och Sakiko Jin har tidigare arbetat på Mathias Dahlgrens restaurang i Stockholm.
Flaggan!
Belgisk våffla med grädde och en americano.
Ett besök rekommenderas varmt. Jag kommer definitivt att återvända, kanske redan till helgen...
Alexandra
Mums! Våfflan ser farligt god ut för min del.... men dumplings går ju bra. är de vegetariska?
SvaraRadera/Anna
Hej Anna,
SvaraRaderaDe har 3 olika varianter; vegetariska, fläsk och räkor.
Ha det bra!
Alexandra