söndag 22 november 2009

Hungerprojektet på Balance

Igår lördag hade jag äran att skänka en pytteliten del av min tid till ett oerhört viktigt projekt; Hungerprojektet. Det är ett globalt nätverk av ideella organisationer som arbetar för att avskaffa hunger och fattigdom. Det startade i USA 1977 och är verksam i Sverige sedan 1984. Hungerprojektet driver program och förändringsprocesser över hela världen genom olika typer av åtgärder.

Hungerprojektet investerar pengar i människors driftighet och idérikedom och ger dem chansen att se sin egen potential. Genom att stödja den enskilda människan påverkas landets affärsverksamheter, skolor, sjukvård etc. och samtidigt rasar kurvorna för barnadödlighet, fattigdom och hunger. "Vi tänder eldsjälar och låter dem bli entreprenörer". Fantastiskt beundransvärt tycker jag. Eller som de själva säger; jordens bästa affärsidé!

Vill du investera i Hungerprojektet? Gå in på deras hemsida och skänk en slant, antingen månadsvis eller vid enstaka tillfällen. Balance samlade ihop över 10 000 kr igår!


Några av Hungerprojektets svenska eldsjälar!


Privatskolan gav behandlingar och massage.

Gyla från Lifeportalen inspirerade våra medlemmar till att programmera sin träning på deras hemsida och få tips på kost och träning. Jag har varit med och utveckla deras Vikt i balans.

Alla insamlade pengar under dagen gick oavkortat till Hungerprojektet.

Ha en skön söndag.
Alexandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar