måndag 11 oktober 2010

Fine Foods

I helgen var jag på Fine Foods i Hammarby Sjöstad! Det kanske inte är där man ska göra sin veckoinhandling (notan gick på rätt många hundralappar..) MEN det fanns riktigt fina grejer där.

Med oss hem fanns följande i matkassen: risottoris, parmesan, svarta & gröna stora oliver, italiensk stark salami, inlagda soltorkade tomater, rödlök, ekologiskt smör, färskt surdegsbröd med hela linfrön.

Lördagsmiddag blev: Risotto gjord på Finefoods och till det ett gott italienskt valpolicella rödvin. Mmmm! Förrätt var klassiska rårakor med grädfil, rödlök och stenbitsrom.

Nu när det blir mörkare och kallare blir samtidigt maten ändå viktigare på något sätt. Man kurar ihop sig och myser över en kopp varm choklad eller en god middag. I eftermiddag träffar jag Helen o Anna på Sturekatten, riktigt mysigt höstställe det där. En Londonresa ska planeras... Love it!

Alexandra

1 kommentar:

  1. Hej Alexandra!
    Läser din blogg kontinuerligt och tycker att det är kanon. Skulle gärna se ännu mer recept!

    Jag åker till London med jämna mellanrum, älskar staden! Det vore så kul att läsa dina tips. En liten London-guide! Restauranger, affärer, promenadstråk - dina pärlor!

    Bästa hälsningar Madeleine

    SvaraRadera