http://www.dn.se/ekonomi/varldens-dyraste-rakmacka-1.811974
Efter att jag hämtat mig från den absurda notisen så fick jag ett sådant sug efter....

Man kan ju förstås göra en sådan macka själv. Koka 1 ägg, ta bort skalet och låt svalna. Bred ett tunt lager av smör på en skiva rågbröd/surdegsbröd, skiva ägget i skivor och lägg på brödet, tillsätt lite majonnäs på äggskivorna och lägg sedan på rikligt med räkor och avsluta med en fin liten dillkvist. Byt gärna ut majonnäs mot avokado, går lika bra och är lika gott - och du får dessutom bättre fettkvalité. Det måste däremot vara färska handskalade räkor så klart - en lyx man får kosta på sig. Viktigt att poängtera är väl också att de är till för att ätas och inte kastas på folk, då blir det ändå dyrare! :-)
Alexandra
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar