torsdag 17 september 2009

Beirut café hem till dig!

Idag tog jag pendeln till Solna för att vara med på HPs Friskvårdsdagar. Förutom att prata kost med personalen där fick jag en massagetimma med Joachim som är vår nya massör på Balance. Helt fantastiskt, han är verkligen duktig! Han hittade spänningar lite överallt och vid hals och nacke är det tydligen riktigt illa... Han frågade om jag sitter mycket framför datorn.... Hmmm.... Efter behandlingen kände jag mig svimfärdig men otroligt avslappnad.

Yr och öm i kroppen tog jag på mig uppdraget att köpa lite frukt till vår hörna. Precis bredvid HP ligger en Vivobutik så jag knallade dit. Där gjorde jag en fantastisk upptäckt! Beirut Café (libanesiskt ställe på Engelbrektsgatan) har börjat sälja sin mat i små söta förpackningar. De låg uppradade i kyldisken bland sallader och färdigmat och glänste i rosa och turkosa färger.

Jag provade mini-förpackningen bulgur, perfekt som mellis och urgott! Inga tillsatser eller konstigheter. Pris: 28 kr.


Gjorde en annan upptäckt där vid Vivo-disken i Solna; nämligen en Gazpacho soppa i tetraförpackning. Heller inga tillsatser. Jag kom hem sent så den var perfekt som kvällssoppa, gott!

Med andra ord, det finns goda och nyttiga snabbmatsalternativ utan tillsatser och de börjar dyka upp lite varstans numera och inte bara på Örtagubben...

Alexandra x

2 kommentarer:

 1. Halleluja! :-)
  Nu har jag lunchbreak så ska ut på jakt efter Beirut hoummos, bulgur och falafel. Räcker det till lunch tror du?
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Hej Kristina,
  Det räcker absolut. Varför inte också köpa en påse minimorötter eller några salladsblad (finns ju i lösvikt numera) så maxar du rejält! :-)

  Alexandra

  SvaraRadera