söndag 4 oktober 2009

Yoghurt med honung & kardemumma

God frukost i morse! Har en ny favorit som jag blev tipsad om av en kund på Balance; Turkisk yoghurt med hackat äpple, hasselnötter, mandlar och valnötter. Ringla flytande honung över allt och krydda med kardemumma. Mmmmmm....

Helgen har varit lugn och härlig. Nu ska jag på långpromenad och äta något vegetariskt ute på stan. Senare i eftermiddag ska jag till Dramaten för att se Killinggänget. Förväntningarna är höga!

Ha en skön söndag.

Alexandra

1 kommentar:

  1. Har ett par frågor jag hoppas Ni skulle kunna besvara:)

    Stämmer det att återuppvärmd gröt får ett lägre GI? (Är det så med allt som värms upp igen, ex potatis får ju tydligen också lägre GI när den kallnar och sedan värms igen eller äts kall)

    På tal om potatis. Varför anses potatis "onyttigt" av vissa? (Ex de som följer GI? För potatis innehåller ju tydligen få kalorier tillskillnad mot ex. kidneybönor. Vad är alltså "nackdelarna" med potatis?

    Proviva- fruktdryck, är de nyttiga? De innehåller tydligen 4%tillsatt socker (vet inte vad det innebär riktigt) och sedan ex havremjöl och liknande..

    Tacksam för svar:)

    SvaraRadera